Salade met aardbei en avocado
Nodig: 200 gr (gemengde) sla ongeveer 10 aardbeien, gewassen en gehalveerd handjevol walnoten 1 avocado, in stukken eventueel wat ui en/of wat gedroogde bieslook dressing: 3 eetl olijfolie, 1 eetl ...
Nodig: 200 gr (gemengde) sla ongeveer 10 aardbeien, gewassen en gehalveerd handjevol walnoten 1 avocado, in stukken eventueel wat ui en/of wat gedroogde bieslook dressing: 3 eetl olijfolie, 1 eetl ...
Nodig: 1 blikje croissantdeeg restjes groente (bijv. spinazie, olijven, ui, champignons) 2 plakjes cheddarkaas of wat geraspte kaas 1 gekookt ei scheutje melk wat gedroogde Italiaanse kruiden Leg op bakpapier ...
Borrelhapje, 12 stuks Nodig: 200 gr geraspte kaas eventueel wat paprikapoeder en gedroogde kruiden 12 blaadjes verse spinazie, steeltje verwijderd naar wens wat knoflooksaus 3 hardgekookte eieren borrelglaasjes Meng de ...
Een zoet brood uit de Zaanstreek Nodig: 500 gr bloem 1 zakje gist 100 gr suiker mespunt zout scheutje citroensap 1/2 theelepel kardemom 1 theelepel kaneel 200 ml lauwwarme melk ...
Hoofdgerecht voor 2 pers., of lunchgerecht voor 4 pers. Nodig: 2 afbak ciabatta’s 2 hardgekookte eieren, in plakjes 1 bakje vegetarische kipstukjes van De vegetarische slager 1 bakje kastanjechampignons, in ...
Nodig: 500 gr (biologische) tarwebloem 1 zakje gist 75 gr suiker 1 zakje vanillesuiker 1 theelepel kaneel snufje zout 100 gr gedroogde cranberries 100 gr rozijnen 50 gr gedroogde abrikozen, ...
Nodig (4 pers.): luxe rond (mais)brood 100 gr roomboter, op kamertemperatuur 100 gr groene aspergetips een paar takjes verse dille, fijngesneden 4 gekookte eieren 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 bakje ...
Lunchgerecht voor 4 pers. of hoofdgerecht voor 2 pers. Nodig: 1 Turks brood 150 gr verse spinazie, gewassen 200 gr Cheddar kaas 2 tomaten, in plakjes 1 bakje vegetarisch spekjes ...