Met rösti en aubergine gevulde paprika’s
Recept voor 8 halve paprika’s. Nodig: 4 rode paprika’s, in de lengte gehalveerd, zaadlijsten verwijderd 1/2 zak rösti 1/2 aubergine of courgette, in zeer kleine stukjes gesneden 1 ui, in kleine ...
Recept voor 8 halve paprika’s. Nodig: 4 rode paprika’s, in de lengte gehalveerd, zaadlijsten verwijderd 1/2 zak rösti 1/2 aubergine of courgette, in zeer kleine stukjes gesneden 1 ui, in kleine ...
Nodig, voor 6 pers.: 1 grote krop ijsbergsla, in repen gesneden en gewassen 1 potje erwtjes, ongeveer 300 gr, uitgelekt 3 groentebouillontabletten een paar takjes verse munt, alleen de blaadjes, ...
Lunch- of bijgerecht. Nodig voor 4 stuks: 4 harde broodjes 200 gr spinazie (diepvries) 1 ui, in kleine stukjes wat zongedroogde tomaatjes, in stukjes stukje kaas naar wens, in kleine ...
Nodig: 250 gr. gedroogde rode linzen, afgespoeld 1 ui, in kleine stukjes 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 3 theelepels kerriepoeder of curry madras kruiden 250-400 ml kokosmelk 3 groentebouillontabletten 1 grote ...
Nodig: Rucola Witte druiven Blokjes witte kaas Walnoten Ui, in stukjes Voor de dressing: 4 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel witte wijn azijn, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel mosterd Klop de ...
Nodig: rol bladerdeeg (koelvers) 250 ml Griekse yoghurt 2-3 teentjes knoflook, fijngesneden 200 gr falafel balletjes wat sla of rucola voor de garnering eventueel: rood chilipepertje (fijngesneden) en/of een ui ...
Salade: sperziebonen (gekookt, 200 gr), mozzarella, nectarines, gebakken champignons (shiitake) Dressing: 10 verse frambozen, 2 eetlepels balsamicoazijn, 4 eetlepels olijfolie, peper en zout Schep de ingrediënten voor de salade op ...
Nodig (4 pers.): 1 kg kruimige aardappels, geschild en in stukken 125 gr rucola 3 paprika’s, in stukjes 1 groentebouillontablet 4 (zacht)gekookte eieren klontje (room)boter peper, zout, eventueel snuf gemalen ...