Frozen yoghurt
Dessert, 4 glazen Nodig: 500 ml (biologische) yoghurt 50-75 gr suiker 1 zakje vanillesuiker 200 ml slagroom stukjes fruit naar keuze Roer de suiker door de yoghurt. Klop de slagroom ...
Dessert, 4 glazen Nodig: 500 ml (biologische) yoghurt 50-75 gr suiker 1 zakje vanillesuiker 200 ml slagroom stukjes fruit naar keuze Roer de suiker door de yoghurt. Klop de slagroom ...
Nodig: 250 gr kastanjechampignons, grof gehakt of gepureerd 1 kleine ui, grof gehakt 2 teentjes knoflook, fijngesneden 50 gr zwarte olijven, grof gehakt of gepureerd olijfolie peper en zout een ...
Nodig, 6 stuks (bijgerecht): 1 potje gegrilde rode paprika’s ca 40 sperziebonen wat smeerbare kaas of tzaziki eventueel wat groene kruiden cocktailprikkers Laat de paprika’s uitlekken en snijd in 2 ...
Nodig: 1 rijpe avocado 2 eetlepels zachte kaas, bijv. geitenkaas of Boursin of Philadelphia peper en zout en een scheutje citroensap Prak de avocado fijn en roer hier de kaas ...
Nodig, voor 8-10 amuseglaasjes 500 gr courgette, in stukjes 1 rode paprika, in stukjes 1 ui, in stukjes 2 takjes verse munt, alleen de blaadjes 150 gr zachte kaas (bijv. ...
Nodig: 500 gr verse aardbeien 100 ml sinaasappelsap 2 eetlepels suiker 1 theelepel balsamicoazijn wat verse munt of basilicum 4 dessertlepels yoghurt Dessert, 4 pers. Maak de aardbeien schoon en ...
De couscous kan zowel warm als koud gegeten worden. Nodig, 2-3 pers. 200 gr couscous of bulgur 20 gr verse platte peterselie, grof gehakt 2-3 tomaten, in stukjes 200-250 gr ...
Bijgerecht Nodig, per persoon: 1 tomaat 1 hardgekookt ei wat saus, bijv. knoflooksaus (of olijfolie met wat kruiden zout ter garnering wat groene kruiden 2 pollepels om het insnijden van ...