Peren-chocoladetaart
Nodig: 500 gr peren, geschild en in blokjes 500 gr peren, ongeschild en in schijfjes 100 gr pure chocolade, geraspt 150 gr witte basterdsuiker 200 gr zelfrijzend bakmeel 150 gr ...
Nodig: 500 gr peren, geschild en in blokjes 500 gr peren, ongeschild en in schijfjes 100 gr pure chocolade, geraspt 150 gr witte basterdsuiker 200 gr zelfrijzend bakmeel 150 gr ...
Bijgerecht, vegetarisch Nodig: per persoon: 2-3 aardappels per aardappel: 5-10 gr (room)boter wat knoflook, fijngeperst peper en zout eventueel wat geraspte kaas eventueel wat verse peterselie Schil de aardappels en ...
Hoofgerecht voor 4 pers., vegetarisch Nodig: 1 kg aardappels, geschild 500 gr zuurkool, uitgelekt en afgespoeld 3-4 tomaten, in plakjes 2 bolletjes mozzarella, in plakjes scheutje melk en een klontje ...
Hoofdgerecht, vegetarisch, 4 pers. Nodig: 1 kg aardappels, geschild en in stukken 500 gr pastinaak, in kleine stukken 50-75 gr rucola scheutje melk boter, peper en zout bakje vegetarische gehaktballetjes, ...
Nodig: 175 gram boter 300 gr bloem 3 eieren 220 gr kristalsuiker 1 zakje vanillesuiker 3 Granny Smith appels, in stukjes 250 gr frambozen (diepvries of vers) poedersuiker 1 ovenschaal, ...
Vegetarisch hoofdgerecht Nodig (4 pers.) 2 bananen wat citroensap en wat (olijf)olie 300 gr (Pandan) rijst 450 gr diepvries bladspinazie 60 gr walnoten, gehakt 1 groentebouillontablet 400 ml kokosmelk 1 ...
Vegetarisch hoofdgerecht. Nodig (2-3 pers.): 5 plakjes bladerdeeg 500 gr broccoli, in roosjes 2 grote, rijpe peren in plakjes 1 ui, in stukjes 150 gr gorgonzola, in stukjes 125 ml ...
Vegetarisch hoofdgerecht Nodig (4 pers.): 8 stuks tortilla wraps, totaal 320 gr 1,2 kg verse spinazie of 800 gr diepvriesspinazie 1 ui, in stukjes 2-3 teentjes knoflook, fijngesneden olijfolie 3 ...