tussen de 40 en 60 minuten

Kersenclafoutis

0 in 5

Nagerecht, 6 pers. Nodig: 1 grote pot kersen op sap (HAK) 250 ml melk 75 gr bloem 75 gr suiker 3 eieren 1 zakje  vanillesuiker snufje zout wat poedersuiker voor ...

Bekijk recept

Perzik-notentaart

0 in 5

Nodig: 250 gr zelfrijzend bakmeel 1/2 blik perziken, uitgelekt en in schijfjes 250 gr (riet)suiker 100 gr (room)boter 125 gr magere kwark 100 gr jam 5 eieren 2 theelepels kaneel ...

Bekijk recept

Peren-chocoladetaart

0 in 5

Nodig: 500 gr peren, geschild en in blokjes 500 gr peren, ongeschild en in schijfjes 100 gr pure chocolade, geraspt 150 gr witte basterdsuiker 200 gr zelfrijzend bakmeel 150 gr  ...

Bekijk recept

Hasselback aardappels

0 in 5

Bijgerecht, vegetarisch Nodig: per persoon: 2-3 aardappels per aardappel: 5-10 gr (room)boter wat knoflook, fijngeperst peper en zout eventueel wat geraspte kaas eventueel wat verse peterselie Schil de aardappels en ...

Bekijk recept

Zuurkool op z’n Italiaans

0 in 5

Hoofgerecht voor 4 pers., vegetarisch Nodig: 1 kg aardappels, geschild 500 gr zuurkool, uitgelekt en afgespoeld 3-4 tomaten, in plakjes 2 bolletjes mozzarella, in plakjes scheutje melk en een klontje ...

Bekijk recept

Aardappel-pastinaakstamppot met rucola

0 in 5

Hoofdgerecht, vegetarisch, 4 pers. Nodig: 1 kg aardappels, geschild en in stukken 500 gr pastinaak, in kleine stukken 50-75 gr rucola scheutje melk boter, peper en zout bakje vegetarische gehaktballetjes, ...

Bekijk recept

Picknickcake met appel en frambozen

0 in 5

Nodig: 175 gram boter 300 gr bloem 3 eieren 220 gr kristalsuiker 1 zakje vanillesuiker 3 Granny Smith appels, in stukjes 250 gr frambozen (diepvries of vers) poedersuiker 1 ovenschaal, ...

Bekijk recept

Kokosrijst met spinazie en bananenchips

0 in 5

Vegetarisch hoofdgerecht Nodig (4 pers.) 2 bananen wat citroensap en wat (olijf)olie 300 gr (Pandan) rijst 450 gr diepvries bladspinazie 60 gr walnoten, gehakt 1 groentebouillontablet 400 ml kokosmelk 1 ...

Bekijk recept

Quiche met broccoli, peer en gorgonzola

0 in 5

Vegetarisch hoofdgerecht. Nodig (2-3 pers.): 5 plakjes bladerdeeg 500 gr broccoli, in roosjes 2 grote, rijpe peren in plakjes 1 ui, in stukjes 150 gr gorgonzola, in stukjes 125 ml ...

Bekijk recept

Tortilla’s met spinazie en roquefortsaus

0 in 5

Vegetarisch hoofdgerecht Nodig (4 pers.): 8 stuks tortilla wraps, totaal 320 gr 1,2 kg verse spinazie of 800 gr diepvriesspinazie 1 ui, in stukjes 2-3 teentjes knoflook, fijngesneden olijfolie 3 ...

Bekijk recept