Boerenkoolrisotto
Vegetarisch gerecht Nodig (2-3 pers.): 150-200 gr risottorijst 300 gr boerenkool 1 ui 250 gr kastanjechampignons, in plakjes 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 2 groentebouillontabletten 100 ml witte wijn ongeveer 8 ...
Vegetarisch gerecht Nodig (2-3 pers.): 150-200 gr risottorijst 300 gr boerenkool 1 ui 250 gr kastanjechampignons, in plakjes 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 2 groentebouillontabletten 100 ml witte wijn ongeveer 8 ...
Nodig: 5 plakjes bladerdeeg 500 gr spruitjes, schoongemaakt 1 grote ui, in stukjes gesneden 150 gr vegetarische spekjes, bijv. van De vegetarische slager 1 klein bekertje creme fraiche 4 eieren ...
(voor 2-3 personen) 150-200 gr risottorijst 1 groentebouillontablet 100 ml witte wijn 1 teentje knoflook 1 ui, in stukjes 1 bakje kastanjechampignons, in plakjes (of andere wokgroenten) kleine eetlepel (Italiaanse) ...
Nodig (2-3 personen) 4-5 nestjes mie 1 pak peuljes (diepvries, C1000) teentje knoflook 1 (rode) ui 1 paprika 1 groot bakje tauge bakje cherry tomaatjes 5 eetlepels ketjap 2 eetlepels ...
Voor 2 personen, in 10 minuten klaar: 250 gr Perline (koelvak AH: Perline con Parmigiano) 2 kaasschnitzels (koelvak AH, bij de vegetarische producten) 1 eetlepel groene pesto wat zongedroogde tomaatjes ...
Nodig voor 2 personen: 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels boter 1 doosje champignons, in plakjes gesneden 1/2 winterpeen, in blokjes gesneden 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 kopje ...
Nodig: 6 plakjes bladerdeeg 1 pak diepvries spinazie 150 gr feta 1 ui 2 teentjes knoflook 250 gr cherry tomaatjes 1 klein bekertje creme fraiche 4 eieren 1 eetlepel pesto ...