7) Overig

Herfstquiche met pompoen

0 in 5

Hoofdgerecht, vegetarisch, 3-4 pers. Nodig: 5 plakjes deeg voor hartige taart (of bladerdeeg of zelfgemaakt deeg) 300-400 gr pompoenblokjes 200-300 gr roerbakgroente,  in stukjes, bijv. ui, paprika, broccoli naar wens ...

Bekijk recept

Breekbrood

0 in 5

Nodig: 500 gr (spelt)meel of bloem + wat voor de garnering 1 zakje gist 8 gr zout eventueel een klontje roomboter eventueel een scheutje citroensap Meng bloem, gist, zout en ...

Bekijk recept

Vruchtentaartjes

0 in 5

Nodig, voor 4 stuks: 4 plakjes bladerdeeg, ontdooid 200 gr (seizoens)fruit, in stukjes 2 eetlepels bloem eventueel wat suiker 1 ei Leg het bladerdeeg op een bakplaat en vouw de ...

Bekijk recept

Naanbrood pizza

0 in 5

Lunch- of hoofdgerecht, vegetarisch, 2 pers.: 2 stuks (biologisch) naanbrood 100 ml (zelfgemaakte) tomatensaus restje roerbakgroente (bijv. ui, courgette, paprika, champignons), fijngesneden 1 bolletje mozzarella eventueel wat stukjes ananas peper, ...

Bekijk recept

Peren-chocoladetaart

0 in 5

Nodig: 500 gr peren, geschild en in blokjes 500 gr peren, ongeschild en in schijfjes 100 gr pure chocolade, geraspt 150 gr witte basterdsuiker 200 gr zelfrijzend bakmeel 150 gr  ...

Bekijk recept

Zalm-courgette-spinazie quiche

0 in 5

Voor bij een buffet (kan zowel warm als koud geserveerd worden) Nodig: 5 plakjes bladerdeeg, ontdooid 250 gr zalm, graatvrij, in stukjes 1 courgette, in stukjes 250 gr verse spinazie ...

Bekijk recept

Salade met mozzarella en gemarineerde nectarines

0 in 5

Lunch- of bijgerecht, vegetarisch Nodig: 4 nectarines of perziken, geschild en in partjes 1 krop sla, gewassen en grof gesneden 125 gr (mini)mozzarella 1 theelepel sambal 2 eetlepels ketjap 2 ...

Bekijk recept

Tortillachips met paprika, ui en kaas

0 in 5

Voor bij de borrel, vegetarisch Nodig: 1 zak Nacho-Cheese tortillachips 1 halve rode paprika, in kleine stukjes 1 kleine ui, in kleine stukjes 50-100 gram geraspte kaas eventueel wat groene ...

Bekijk recept

Salade met snijboontjes en artisjok

0 in 5

Hoofdgerecht (1-2 pers.) of bijgerecht (3-4 pers.), vegetarisch Nodig: 200 gr snijboontjes of sperzieboontjes, in stukjes 200 gr (winter)wortel, geraspt 1 blikje artisjokharten, in stukjes 200 gr (kastanje)champignons, in plakjes ...

Bekijk recept

Kaaskoekjes

0 in 5

Nodig voor 8 stuks: 100 gr geraspte kaas 1 ei wat kruiden, bijv. peper, paprikapoeder, oregano Meng kaas en ei en voeg de kruiden toe. Leg met een lepeltje steeds ...

Bekijk recept