Vruchtentaartjes
Nodig, voor 4 stuks: 4 plakjes bladerdeeg, ontdooid 200 gr (seizoens)fruit, in stukjes 2 eetlepels bloem eventueel wat suiker 1 ei Leg het bladerdeeg op een bakplaat en vouw de ...
Nodig, voor 4 stuks: 4 plakjes bladerdeeg, ontdooid 200 gr (seizoens)fruit, in stukjes 2 eetlepels bloem eventueel wat suiker 1 ei Leg het bladerdeeg op een bakplaat en vouw de ...
Lunch- of hoofdgerecht, vegetarisch, 2 pers.: 2 stuks (biologisch) naanbrood 100 ml (zelfgemaakte) tomatensaus restje roerbakgroente (bijv. ui, courgette, paprika, champignons), fijngesneden 1 bolletje mozzarella eventueel wat stukjes ananas peper, ...
Nodig: 500 gr peren, geschild en in blokjes 500 gr peren, ongeschild en in schijfjes 100 gr pure chocolade, geraspt 150 gr witte basterdsuiker 200 gr zelfrijzend bakmeel 150 gr ...
Voor bij een buffet (kan zowel warm als koud geserveerd worden) Nodig: 5 plakjes bladerdeeg, ontdooid 250 gr zalm, graatvrij, in stukjes 1 courgette, in stukjes 250 gr verse spinazie ...
Lunch- of bijgerecht, vegetarisch Nodig: 4 nectarines of perziken, geschild en in partjes 1 krop sla, gewassen en grof gesneden 125 gr (mini)mozzarella 1 theelepel sambal 2 eetlepels ketjap 2 ...
Voor bij de borrel, vegetarisch Nodig: 1 zak Nacho-Cheese tortillachips 1 halve rode paprika, in kleine stukjes 1 kleine ui, in kleine stukjes 50-100 gram geraspte kaas eventueel wat groene ...
Hoofdgerecht (1-2 pers.) of bijgerecht (3-4 pers.), vegetarisch Nodig: 200 gr snijboontjes of sperzieboontjes, in stukjes 200 gr (winter)wortel, geraspt 1 blikje artisjokharten, in stukjes 200 gr (kastanje)champignons, in plakjes ...
Nodig voor 8 stuks: 100 gr geraspte kaas 1 ei wat kruiden, bijv. peper, paprikapoeder, oregano Meng kaas en ei en voeg de kruiden toe. Leg met een lepeltje steeds ...