Dadelbonbons
10-12 stuks 20 dadels, zonder pit 2 + 2 eetlepels gemalen kokos 50 gr amandel schaafsel 1 eetlepel cacaopoeder Snijd de dadels in stukjes en doe ze in een mengbeker. ...
10-12 stuks 20 dadels, zonder pit 2 + 2 eetlepels gemalen kokos 50 gr amandel schaafsel 1 eetlepel cacaopoeder Snijd de dadels in stukjes en doe ze in een mengbeker. ...
Nagerecht, 6 pers. Nodig: 1 grote pot kersen op sap (HAK) 250 ml melk 75 gr bloem 75 gr suiker 3 eieren 1 zakje vanillesuiker snufje zout wat poedersuiker voor ...
Bij- of voorgerecht, 6 pers. Ook lekker als lunchgerecht. Nodig: 600 gr gekookte rode bietjes, vers of uit een pot 600 gr gekookte linzen, gedroogd of uit blik 125 gr zachte ...
Hoofdgerecht, 2-3 pers., vegetarisch Nodig: 200 gr couscous of bulgur 600 gr roerbakgroente, bijv. wortel. spinazie, ui, aubergine, courgette, in stukjes 1 potje blokjes witte kaas, op olie 1-2 teentjes ...
Pizza uit de Elzas, als lunch- of hoofdgerecht, vegetarisch. Ook lekker bij de borrel. Nodig: 300 gr tarwebloem 1 zakje gist 200 ml lauw water 1 theelepel zout 1 bakje vegetarische spekjes ...
Nodig: sandwichbrood (verse) kruidenroomkaas blaadjes verse spinazie (of sla) zongedroogde tomaatjes cocktailprikkers Snijd het brood in driehoekjes. Besmeer met kruidenkaas. Leg op een stukje brood 1 of 2 blaadjes spinazie. Hierop ...
Een Italiaanse broodsalade van oud brood, tomaat en komkommer Nodig: Basis: oud brood, komkommer, tomaat, verse basilicum Eventuele aanvullingen: mozzarella, ui, kappertjes, sardientjes etc. Dressing: 1 deel witte wijnazijn, 3 ...