Soep met pistou
Pistou is de Franse versie van pesto (in plaats van pijnboompitten worden tomaten toegevoegd). De pistou gebruik je in dit recept om de soep goed op smaak te brengen; pistou ...
Pistou is de Franse versie van pesto (in plaats van pijnboompitten worden tomaten toegevoegd). De pistou gebruik je in dit recept om de soep goed op smaak te brengen; pistou ...
Nodig: 1 blikje tonijn, op olie, uitgelekt een halve appel, in kleine stukjes 2 stengels bosui, in kleine ringetjes een paar zongedroogde tomaatjes, in kleine stukjes scheutje citroensap 1 theelepel ...
Nodig (2 pers.): 300 gr pastinaak, geschild en in stukjes 1 kleine ui, in stukjes 1 groentebouillontablet 1/2 bakje vega spekjes 1 theelepel gedroogde dille + wat extra voor de ...
Nodig (6 personen): 1 stronk boerenkool, ongeveer 250 gr, gewassen en grof gesneden 1/2 knolselderij, ongeveer 250 gr, geschild en in blokjes 1 winterwortel, in blokjes 1 ui, in stukjes ...
Nodig: komkommer gerookte zalm roomkaas cocktailprikkers Voor de rolletjes: snijd met een kaasschaaf over de lengte van de komkommer repen. Besmeer deze met wat roomkaas, leg er wat gerookte zalm ...
Sladressing of pastasaus Nodig: 75 gr Roquefort, verkruimeld scheutje citroensap 125 ml crème fraiche 1/2 appel, geraspt handvol walnoten, in stukjes Meng de Roquefort met het citroensap en roer goed ...
Nodig: 30 gr basilicumblaadjes 50 gr Parmezaanse kaas, geraspt 30 gr pijnboompitten 1 teentje knoflook, fijngesneden 2-3 eetlepels olijfolie, extravierge peper voor de pestosaus: een flinke eetlepel crème fraiche Rooster ...
Nodig (4-5 pers.): 3 stengels bleekselderij, in dunne reepjes 1 courgette, in blokjes 200 gr sperziebonen een paar takjes peterselie, grof gesneden eventueel wat loof van de bleekselderij, grof gesneden ...