Recepten

Tonijnsalade met appel

0 in 5

Nodig: 1 blikje tonijn, op olie, uitgelekt een halve appel, in kleine stukjes 2 stengels bosui, in kleine ringetjes een paar zongedroogde tomaatjes, in kleine stukjes scheutje citroensap 1 theelepel ...

Bekijk recept

Pastinaaksoep met dille en vega spekjes

0 in 5

Nodig (2 pers.): 300 gr pastinaak, geschild en in stukjes 1 kleine ui, in stukjes 1 groentebouillontablet 1/2 bakje vega spekjes 1 theelepel gedroogde dille + wat extra voor de ...

Bekijk recept

Boerenkoolsoep met vega worst

0 in 5

Nodig (6 personen): 1 stronk boerenkool, ongeveer 250 gr, gewassen en grof gesneden 1/2 knolselderij, ongeveer 250 gr, geschild en in blokjes 1 winterwortel, in blokjes 1 ui, in stukjes ...

Bekijk recept

Komkommerhapjes met zalm en roomkaas

0 in 5

Nodig: komkommer gerookte zalm roomkaas cocktailprikkers Voor de rolletjes: snijd met een kaasschaaf over de lengte van de komkommer repen. Besmeer deze met wat roomkaas, leg er wat gerookte zalm ...

Bekijk recept

Roquefortdressing met appel en walnoot

0 in 5

Sladressing of pastasaus Nodig: 75 gr Roquefort, verkruimeld scheutje citroensap 125 ml crème fraiche 1/2 appel, geraspt handvol walnoten, in stukjes Meng de Roquefort met het citroensap en roer goed ...

Bekijk recept

Pesto en pestosaus

0 in 5

Nodig: 30 gr basilicumblaadjes 50 gr Parmezaanse kaas, geraspt 30 gr pijnboompitten 1 teentje knoflook, fijngesneden 2-3 eetlepels olijfolie, extravierge peper voor de pestosaus: een flinke eetlepel crème fraiche Rooster ...

Bekijk recept

Groene minestrone soep

0 in 5

Nodig (4-5 pers.): 3 stengels bleekselderij, in dunne reepjes 1 courgette, in blokjes 200 gr sperziebonen een paar takjes peterselie, grof gesneden eventueel wat loof van de bleekselderij, grof gesneden ...

Bekijk recept

Geroosterde tomatensoep met tortellini

0 in 5

Maaltijdsoep, voor 3-4 pers. Nodig: 750 gr smaaktomaten 2 uien 1 teen knoflook, ongepeld 2 theelepels kristalsuiker 2 groentebouillontabletten 80 gr tortellini (met kaas gevuld; bijv. van Grand Italia) flinke ...

Bekijk recept

Citroenrisotto met venkel

0 in 5

Nodig (2-3 pers.): 200 gr risottorijst 1 groentebouillontablet 1 venkel, in kleine stukjes 1 ui, in kleine stukjes 1-3 teentjes knoflook, fijngesneden 1 courgette, in blokjes halve eetlepel gedroogde dille ...

Bekijk recept

Groentecurry in mosterdsaus

0 in 5

Nodig, 2-3 personen 150-200 gr rijst 600-800 gr roerbakgroente in stukjes, bijv. courgette, paprika, ui, wortel, champignons 1 flinke eetlepel mosterd 2 eetlepels tomatenketchup 1 groentebouillontablet 250 ml kookroom of ...

Bekijk recept