Salade van rode bietjes, linzen en geitenkaas
Bij- of voorgerecht, 6 pers. Ook lekker als lunchgerecht. Nodig: 600 gr gekookte rode bietjes, vers of uit een pot 600 gr gekookte linzen, gedroogd of uit blik 125 gr zachte ...
Bij- of voorgerecht, 6 pers. Ook lekker als lunchgerecht. Nodig: 600 gr gekookte rode bietjes, vers of uit een pot 600 gr gekookte linzen, gedroogd of uit blik 125 gr zachte ...
Hoofdgerecht, 2-3 pers., vegetarisch Nodig: 200 gr couscous of bulgur 600 gr roerbakgroente, bijv. wortel. spinazie, ui, aubergine, courgette, in stukjes 1 potje blokjes witte kaas, op olie 1-2 teentjes ...
Pizza uit de Elzas, als lunch- of hoofdgerecht, vegetarisch. Ook lekker bij de borrel. Nodig: 300 gr tarwebloem 1 zakje gist 200 ml lauw water 1 theelepel zout 1 bakje vegetarische spekjes ...
Nodig: sandwichbrood (verse) kruidenroomkaas blaadjes verse spinazie (of sla) zongedroogde tomaatjes cocktailprikkers Snijd het brood in driehoekjes. Besmeer met kruidenkaas. Leg op een stukje brood 1 of 2 blaadjes spinazie. Hierop ...
Een Italiaanse broodsalade van oud brood, tomaat en komkommer Nodig: Basis: oud brood, komkommer, tomaat, verse basilicum Eventuele aanvullingen: mozzarella, ui, kappertjes, sardientjes etc. Dressing: 1 deel witte wijnazijn, 3 ...
Nodig, voor 25 hapjes: 250 gr cranberry’s 3-4 flinke eetlepels (riet)suiker 150 ml water 1 kaneelstokje sap van 1 sinaasappel naar wens een flinke scheut rode port 400-500 gr brie stokbrood ...
Een heerlijk en gemakkelijk (Kerst)dessert voor 6 pers. Nodig: 1 kg gemengd vers fruit, in stukjes gesneden 300 gr pure chocolade 2-3 plakjes bladerdeeg, ontdooid 1 ei een paar eetlepels suiker wat ...