
Breekbrood
Nodig: 500 gr (spelt)meel of bloem + wat voor de garnering 1 zakje gist 8 gr zout eventueel een klontje roomboter eventueel een scheutje citroensap Meng bloem, gist, zout en ...
Nodig: 500 gr (spelt)meel of bloem + wat voor de garnering 1 zakje gist 8 gr zout eventueel een klontje roomboter eventueel een scheutje citroensap Meng bloem, gist, zout en ...
Nodig: 500 gr peren, geschild en in blokjes 500 gr peren, ongeschild en in schijfjes 100 gr pure chocolade, geraspt 150 gr witte basterdsuiker 200 gr zelfrijzend bakmeel 150 gr ...
Voor bij de borrel, vegetarisch Nodig: 1 zak Nacho-Cheese tortillachips 1 halve rode paprika, in kleine stukjes 1 kleine ui, in kleine stukjes 50-100 gram geraspte kaas eventueel wat groene ...
Nodig voor 8 stuks: 100 gr geraspte kaas 1 ei wat kruiden, bijv. peper, paprikapoeder, oregano Meng kaas en ei en voeg de kruiden toe. Leg met een lepeltje steeds ...
Bijgerecht, vegetarisch Nodig: 400 gr cherrytomaatjes, rood en/of geel blik linzen, 400 gr 150 gr blauwe bessen een paar takjes verse basilicum 1 eetlepel mosterd 1 eetlepel balsamicoazijn 5 eetlepels ...
Voor op stokbrood of op een toastje, ook lekker als amuse, vegetarisch Nodig: 400 gr erwtjes (bijv. biologische tuinerwten, diepvries AH) 125 gr zachte geitenkaas 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 ...
Lunchgerecht voor 4 pers., ook lekker op een toastje Nodig: 8 stuks Wasa Knäckebröd of andere crackers 1 blikje tonijn, uitgelekt 200 gr Hüttenkäse 1 eetlepel kappertjes wat takjes verse ...
Nodig (4 pers.): luxe rond (mais)brood 100 gr roomboter, op kamertemperatuur 100 gr groene aspergetips een paar takjes verse dille, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 4 (zacht)gekookte eieren 1 bakje ...