Kwarkdips
Twee gezonde dipsauzen voor zomerse avonden. Maak de dips ruim van te voren zodat de kruiden goed kunnen intrekken. Muntdip: 200 gr kwark 1-2 teentjes knoflook, geperst wat takjes verse ...
Twee gezonde dipsauzen voor zomerse avonden. Maak de dips ruim van te voren zodat de kruiden goed kunnen intrekken. Muntdip: 200 gr kwark 1-2 teentjes knoflook, geperst wat takjes verse ...
Pizzapunten van tortilla’s (borrelhapje) Nodig (16 hapjes): 2 grote tortilla’s 100 ml (zelfgemaakte) tomatensaus een paar eetlepels geraspte kaas een eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden Snijd de tortilla’s elk in 8 ...
Snelklaar recept, voor 2 pers.: 4 wraps 1 bakje nuggets, De vegetarische slager reepjes komkommer en wortel eventueel wat ui, in ringen scheut olie honing-mosterd dressing (zie hieronder de link ...
Deze courgettesalade kan koud of lauwwarm geserveerd worden. Nodig: 1 courgette scheutje olijfolie eventueel wat knoflook, geperst pijnboompitten, geroosterd geraspte Parmezaanse kaas verse bieslook peper en zout Snijd met een ...
Nodig: 500 gr rode bietjes, gekookt en in stukjes 1 venkelknol, in dunne reepjes 2 (of meer) zoute haringen in stukjes, met ui 1-2 appels, in stukjes wat verse peterselie, ...
En zo maak je zelf die honing-mosterd dressing. Nodig: 4 eetlepels olijfolie, extra vierge 1 eetlepel honing 1-2 eetlepels mosterd 1 eetlepel witte wijnazijn Klop alle ingrediënten goed door elkaar. ...
Bijgercht, 4-6 pers.: 450 gr tuinbonen (diepvries) 1 rode paprika, in kleine stukjes 1 bosje lente-ui of salade-ui, fijngesneden 1 blikje mais, ong 300 gr 100 gr (zilvervlies)rijst bakje basilicum, ...
Nodig, 2 pers.: 500 gr asperges 2-3 eieren, hardgekookt 5 eetlepels extra vierge olijfolie, bijv. de Griekse olijfolie van www.oliviade.eu 1 eetlepel witte wijnazijn 2 eetlepels verse bieslook, fijngeknipt 2 ...