Pizzahapjes
Nodig, voor 20 stuks: 5 plakjes bladerdeeg 150 gr zachte kaas (bijv. Castello Blue of Gorgonzola of Mozzarella) 150 gr tomatensaus eventueel wat rucola voor de garnering Snijd de bladerdeeglapjes ...
Nodig, voor 20 stuks: 5 plakjes bladerdeeg 150 gr zachte kaas (bijv. Castello Blue of Gorgonzola of Mozzarella) 150 gr tomatensaus eventueel wat rucola voor de garnering Snijd de bladerdeeglapjes ...
Nodig: 500-700 gr roerbakgroente 3 groentebouillontabletten 1-2 theelepels sambal 2-4 eetlepels ketjap scheutje olie Doe een scheutje olie in een soeppan en roerbak hierin de wokgroente met de sambal gedurende ...
Nodig: 500 gr krieltjes (in de schil), 5 minuten voorgekookt 500 gr roerbakgroente, in stukjes (bijv, paprika, ui, courgette, tomaten, erwtjes etc) 200 gr falafel balletjes 1 klein bekertje crème ...
Nodig. 10 stuk: 5 pitabroodjes 150 ml crème fraiche 2 eetlepels groene pesto 3 tomaten, in dunne plakjes naar wens wat uienringen 1 bol buffelmozzarella wat gedroogde Italiaanse of Provencaalse ...
Recept voor 8 halve paprika’s. Nodig: 4 rode paprika’s, in de lengte gehalveerd, zaadlijsten verwijderd 1/2 zak rösti 1/2 aubergine of courgette, in zeer kleine stukjes gesneden 1 ui, in kleine ...
Nodig, voor 6 pers.: 1 grote krop ijsbergsla, in repen gesneden en gewassen 1 potje erwtjes, ongeveer 300 gr, uitgelekt 3 groentebouillontabletten een paar takjes verse munt, alleen de blaadjes, ...
Nodig: rol bladerdeeg (koelvers) 250 ml Griekse yoghurt 2-3 teentjes knoflook, fijngesneden 200 gr falafel balletjes wat sla of rucola voor de garnering eventueel: rood chilipepertje (fijngesneden) en/of een ui ...
Salade: sperziebonen (gekookt, 200 gr), mozzarella, nectarines, gebakken champignons (shiitake) Dressing: 10 verse frambozen, 2 eetlepels balsamicoazijn, 4 eetlepels olijfolie, peper en zout Schep de ingrediënten voor de salade op ...