2) Hoofdgerecht - vegetarisch

Vegetarische paella

0 in 5

Hoofdgerecht voor 3-4 personen. Nodig: 200n gr rijst (bijv. Pandan of risottorijst) 1 bakje kipstuckjes van de Vegetarische Slager 1 bakje visvrije garnalen van de Vegetarische Slager 1 groentebouillontablet 2 ...

Bekijk recept

Tortellini met groente en tomatentapenade

0 in 5

Nodig: 250 gr (koelverse) tortellini 750 gr roerbakgroente (bijv. 500 gr prei en 250 gr spinazie) 1 teentje knoflook, fijngesneden 2 tomaten, in stukjes 1/2 potje zongedroogde tomaatjes, op olie ...

Bekijk recept

Pastasalade met witte kaas en verse abrikozen

0 in 5

Nodig: 200 gr pasta 1 bakje verse abrikozen 1 (rode) ui, in stukjes een paar takjes verse basilicum 1/2 potje (of meer) blokjes witte kaas op olie Kook de pasta ...

Bekijk recept

Lasagne met koolrabi, tomaat en wortel

0 in 5

Nodig: 250 gr koelverse lasagnebladen 1 koolrabi, geschild en in dunne plakken 500 gr (winter)wortel, in plakjes 3-4 tomaten, in plakjes 1 bakje vegetarische speckjes, De vegetarische slager 200 ml ...

Bekijk recept

Courgettemousse

0 in 5

Nodig, voor 8-10 amuseglaasjes 500 gr courgette, in stukjes 1 rode paprika, in stukjes 1 ui, in stukjes 2 takjes verse munt, alleen de blaadjes 150 gr zachte kaas (bijv. ...

Bekijk recept

Gevulde courgettes met vega-kip en ras-el-hanout

0 in 5

Hoofdgerecht, 2  pers. Nodig: 1 grote courgette 1 eetlepel ras-el-hanout kruiden 1 bakje vega kipstuckjes, De vegetarische slager 1 grote ui, in stukjes 1 stukjes rode paprika 1/2 bol mozzarella ...

Bekijk recept

Couscous met gegrilde halloumi

0 in 5

De couscous kan zowel warm als koud gegeten worden. Nodig, 2-3 pers. 200 gr couscous of bulgur 20 gr verse platte peterselie, grof gehakt 2-3 tomaten, in stukjes 200-250 gr ...

Bekijk recept

Risotto met rode bietjes en brie

5 in 5

Hoofdgerecht, 2-3 pers. Nodig: 500 gr verse rode bietjes 200 gr risottorijst 1 groentebouillontablet 1 ui, in kleine stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden of geperst 150 gr brie, in stukjes ...

Bekijk recept

Bloemkool-nasi

0 in 5

Hoofdgerecht voor 2-3 pers., vegetarisch, koolhydraatarm Nodig: 1 grote bloemkool, geraspt 1 prei, in ringen gesneden 1 (rode) paprika, in stukjes gesneden 1 rood of groen pepertje, in kleine stukjes ...

Bekijk recept

Hartig Paasbrood

0 in 5

Hoofdgerecht voor 2 pers., of lunchgerecht voor 4 pers. Nodig: 2 afbak ciabatta’s 2 hardgekookte eieren, in plakjes 1 bakje vegetarische kipstukjes van De vegetarische slager 1 bakje kastanjechampignons, in ...

Bekijk recept