Pastasalade met witte kaas en verse abrikozen
Nodig: 200 gr pasta 1 bakje verse abrikozen 1 (rode) ui, in stukjes een paar takjes verse basilicum 1/2 potje (of meer) blokjes witte kaas op olie Kook de pasta ...
Nodig: 200 gr pasta 1 bakje verse abrikozen 1 (rode) ui, in stukjes een paar takjes verse basilicum 1/2 potje (of meer) blokjes witte kaas op olie Kook de pasta ...
Nodig: 250 gr koelverse lasagnebladen 1 koolrabi, geschild en in dunne plakken 500 gr (winter)wortel, in plakjes 3-4 tomaten, in plakjes 1 bakje vegetarische speckjes, De vegetarische slager 200 ml ...
Nodig, voor 8-10 amuseglaasjes 500 gr courgette, in stukjes 1 rode paprika, in stukjes 1 ui, in stukjes 2 takjes verse munt, alleen de blaadjes 150 gr zachte kaas (bijv. ...
Hoofdgerecht, 2 pers. Nodig: 1 grote courgette 1 eetlepel ras-el-hanout kruiden 1 bakje vega kipstuckjes, De vegetarische slager 1 grote ui, in stukjes 1 stukjes rode paprika 1/2 bol mozzarella ...
De couscous kan zowel warm als koud gegeten worden. Nodig, 2-3 pers. 200 gr couscous of bulgur 20 gr verse platte peterselie, grof gehakt 2-3 tomaten, in stukjes 200-250 gr ...
Hoofdgerecht, 2-3 pers. Nodig: 500 gr verse rode bietjes 200 gr risottorijst 1 groentebouillontablet 1 ui, in kleine stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden of geperst 150 gr brie, in stukjes ...
Hoofdgerecht voor 2-3 pers., vegetarisch, koolhydraatarm Nodig: 1 grote bloemkool, geraspt 1 prei, in ringen gesneden 1 (rode) paprika, in stukjes gesneden 1 rood of groen pepertje, in kleine stukjes ...
Hoofdgerecht voor 2 pers., of lunchgerecht voor 4 pers. Nodig: 2 afbak ciabatta’s 2 hardgekookte eieren, in plakjes 1 bakje vegetarische kipstukjes van De vegetarische slager 1 bakje kastanjechampignons, in ...