Broccolisoep met tortellini
Vegetarisch voorgerecht Nodig (4 pers.): 500 gr broccoli, in roosjes 100 gr tortellini met kaas (Grand d’Italia) 1 ui, in stukjes zout, peper, nootmuskaat 125 ml creme fraiche 1 groentebouillontablet ...
Vegetarisch voorgerecht Nodig (4 pers.): 500 gr broccoli, in roosjes 100 gr tortellini met kaas (Grand d’Italia) 1 ui, in stukjes zout, peper, nootmuskaat 125 ml creme fraiche 1 groentebouillontablet ...
Nodig: Speltbrood: 500 gr speltmeel, 1 zakje droge gist van 7 gr, 280 ml warm water, 8 gr zout, klontje (room)boter (gesmolten, ong 20 gr) Tomatentapenade: 100 gr zongedroogde tomaatjes ...
Vegetarisch voorgerecht of borrelhapje 3 plakken kaas, bijv. koeien-, geiten- en schapenkaas (bijv van www.biokaaskinderdijk.nl) 75 gr rucola + wat voor de garnering 2 eetlepels pijnboompitten oliijfolie, ongeveer 50 ml 5 ...
Vegetarisch borrelhapje of voorgerecht. Nodig (6 stuks): stokbrood (mag een restje zijn van de vorige dag) 1 smaaktomaat, in kleine stukjes gesneden 1 (of meer) teentjes knoflook, zeer fijn gesneden of ...
Nodig: 500 gr wortels 1 oranje paprika 1 sinaasappel 2 teentjes knoflook 3 groentebouillontabletten 1 takje rozemariijn of 1 eetlepel (Italiaanse) groene kruiden 1 el kerriepoeder 1 el (zonnebloem)olie peterselie ...
Nodig: 3 rode paprika’s, in stukjes 1 ui, in stukjes 2 groentebouillontabletten 200 gr smeerkaas, bijv Slankie of Eru Balans (olijf)olie teentje knoflook, fijngesneden of geperst paprikapoeder eventueel wat verse ...
Nodig, voor 4 amuseglaasjes: 1 bakje selleriesalade 1 appel, geschild en in kleine stukjes 2 flinke theelepels groene pesto 1 theelepel (Italiaanse) groene kruiden peper, paprikapoeder verse bieslook pijnboompitten of ...
Nodig: 1 grote ui 1 grote aardappel 1 teentje knoflook 2 tomaten 150 gr pindakaas 2 groentebouillontabletten ¼ komkommer ½ bakje taugé 1 theelepel korianderpoeder 1 theelepel sambal 1 eetlepel ...