Quiche met broccoli, geitenkaas en zongedroogde tomaatjes
Nodig: 300 gr broccoli roosjes 125 gr zachte geitenkaas ca. 10 zongedroogde tomaatjes, in stukjes gesneden 5-6 plakjes bladerdeeg of deeg voor hartige taart 3 eieren 250 ml kookroom of ...
Nodig: 300 gr broccoli roosjes 125 gr zachte geitenkaas ca. 10 zongedroogde tomaatjes, in stukjes gesneden 5-6 plakjes bladerdeeg of deeg voor hartige taart 3 eieren 250 ml kookroom of ...
Nodig: totaal 800 gr appels en peren (geschild of ongeschild), in stukjes snuf kaneel scheutje citroensap 75 gr havermout 100 gr bloem 85 gr koude roomboter, in kleine blokjes 60 ...
Nodig (voor een kleine quiche voor 2 a 3 personen): 3-4 plakjes bladerdeeg of deeg voor hartige taart, ontdooid 100-150 gr forelfilet, in stukjes 2 preien, in ringen (ook het ...
Nodig (3-4 personen): 800 gr (gemengde) groente naar wens, bijv. broccoli, wortel, bloemkool 500 gr witvis (bijv. kabeljauw), vers of ontdooid bakje zeekraal bakje verse Italiaanse kruiden 1 kg aardappels, ...
Nodig: 1 avocado, schil en pit verwijderd en in stukjes gesneden een paar eetlepels volle yoghurt 1 theelepel sambal Prak de avocado fijn en roer yoghurt en sambal erdoor. Serveer ...
Nodig: 500 gr winterwortel, geschild en in blokjes 3 zakjes rooibos thee 1 bos lente-ui of bosui, in ringetjes gesneden 1,5 theelepel korianderzaad of korianderpoeder snuf gemalen chilivlokken naar wens ...
Door een recept van Hello Fresh (rode bieten pizza) werd ik geïnspireerd voor dit recept. Ik heb verse rode bietjes toegevoegd en als bodem heb ik naanbrood gebruikt. Onderstaand recept ...
Nodig: 15 gr gedroogde paddenstoelen (funghi porcini secchi) 250 gr kastanjechampignons, in plakjes 1 (rode) ui, in stukjes 1 theelepel gedroogde Italiaanse of Provencaalse kruiden 2 groentebouillontabletten 250 ml kookroom ...