Herfstsalade
Herfstsalade, bijgerecht, vegetarisch, 2 pers. Nodig 350 gr gemengde paddenstoelen, in stukjes 1 courgette, in plakjes 40 gr rucola 4 eetlepels olijfolie peper en zout 2 theelepels gedroogde oregano eventueel ...
Herfstsalade, bijgerecht, vegetarisch, 2 pers. Nodig 350 gr gemengde paddenstoelen, in stukjes 1 courgette, in plakjes 40 gr rucola 4 eetlepels olijfolie peper en zout 2 theelepels gedroogde oregano eventueel ...
Bijgerecht, vegetarisch Nodig: smaaktomaten courgette olijfolie peper, zout, Italiaanse groene kruiden wat geraspte kaas of plakjes mozzarella eventueel wat basilicum voor de garnering Halveer de tomaten. Snijd plakken courgette van ...
Nodig: 500 gr (spelt)meel of bloem + wat voor de garnering 1 zakje gist 8 gr zout eventueel een klontje roomboter eventueel een scheutje citroensap Meng bloem, gist, zout en ...
Lunch- of hoofdgerecht, vegetarisch, 2 pers.: 2 stuks (biologisch) naanbrood 100 ml (zelfgemaakte) tomatensaus restje roerbakgroente (bijv. ui, courgette, paprika, champignons), fijngesneden 1 bolletje mozzarella eventueel wat stukjes ananas peper, ...
Bijgerecht voor 4 pers., vegetarisch Nodig: 1 knolselderij, geschild 2 grote appels, in plakjes 2 grote uien, in stukjes 100 gr geitenkaas 200 ml slagroom peper, zout, gedroogde taliaanse groene ...
Hoofdgerecht, vegetarisch, 2 pers., klaar in 10 minuten Nodig: 250 gr ravioli, koelvers 1-2 eetlepels (zelfgemaakte) pesto 1 courgette geraspte kaas en/of mozzarella zout, olijfolie, gedroogde Italiaanse groene kruiden of ...
Nodig: ca 400 gr zoete aardappels, geschild ca 400 broccoli 150 gr geraspte kaas 2-4 eetlepels bloem of boekweitmeel (bij VZL) 2 uien 2 eieren peper en zout rasp eventueel ...
Voorgerecht, vegetarisch, 4 pers. Nodig: 1 liter tomatensap (bijv. van Appelsientje) 1 groentebouillontablet 1 eetlepel bloem 1 ui, in stukjes eventueel restje fijngesneden groente (courgette, champignons, aardappel) scheutje olie peper ...