Vega gehakt in pittige ketjapsaus
Hoofdgerecht, 2 pers., vegetarisch Nodig: 1 bakje met 2 gehaktballen van De vegetarische slager 1 rode paprika, in stukken 1/2 of 1 rood pepertje, in kleine stukjes 1 ui, in ...
Hoofdgerecht, 2 pers., vegetarisch Nodig: 1 bakje met 2 gehaktballen van De vegetarische slager 1 rode paprika, in stukken 1/2 of 1 rood pepertje, in kleine stukjes 1 ui, in ...
Bij- of voorgerecht, 6 pers. Ook lekker als lunchgerecht. Nodig: 600 gr gekookte rode bietjes, vers of uit een pot 600 gr gekookte linzen, gedroogd of uit blik 125 gr zachte ...
Hoofdgerecht, 2-3 pers., vegetarisch Nodig: 200 gr couscous of bulgur 600 gr roerbakgroente, bijv. wortel. spinazie, ui, aubergine, courgette, in stukjes 1 potje blokjes witte kaas, op olie 1-2 teentjes ...
Pizza uit de Elzas, als lunch- of hoofdgerecht, vegetarisch. Ook lekker bij de borrel. Nodig: 300 gr tarwebloem 1 zakje gist 200 ml lauw water 1 theelepel zout 1 bakje vegetarische spekjes ...
Hoofdgerecht voor 2-3 pers., of lunchgerecht voor 4 pers., vegetarisch Nodig: 1 Turks brood 500 gr zuurkool 1 bakje vegetarische spekjes (De Vegetarische Slager) 1-2 tomaten, in plakjes 1 bolletje ...
Hoofdgerecht, voor 3-4 pers., vegetarisch Nodig: 1 bakje kipstuckjes (De vegetarische slager) 400 gr sperziebonen 1 bakje (kastanje)champignons, in plakjes 2 uien, in stukjes 2 flinke eetlepels pindakaas 3 eetlepels ...
Hoofdgerecht voor 2 pers., ook lekker koud als lunchsalade 180 gr noedels, bijv. Hakubaku biologische authentieke Japanse noedels, verkrijgbaar bij Marqt 150-200 gr verse spinazie, gewassen 1 blikje tonijn, op olie, ...
Voorgerecht, 4 pers., vegetarisch. Een krachtige herfstsoep. Nodig: 400 gr gemengde (herfst)paddenstoelen, schoongeborsteld en in plakjes 1 kleine ui, in stukjes 2 groentebouillontabletten 4 eetlepels bloem 3 eetlepels madeira 2 ...