3) Diner

Spinazierijst met een ragout van groente

0 in 5

Hoofdgerecht, vegetarisch, 2-3 pers. Nodig: 200 gr (zilvervlies) rijst 300 gr verse spinazie 750 gr roerbakgroente, bijv. champignons, courgette, paprika, ui etc. 1 klein blikje tomatenpuree 125 ml slagroom 125 ...

Bekijk recept

Zalmspiezen met courgette

0 in 5

Nodig, per persoon: 125 gr zalmfilet 4 repen courgette (met een kaasschaaf gesneden) peper, zout, Italiaanse groene kruiden eventueel wat zachte, smeerbare geitenkaas of kruidenkaas 2 satéprikkers Leg de satéprikkers ...

Bekijk recept

Vega gehakt in pittige ketjapsaus

0 in 5

Hoofdgerecht, 2 pers., vegetarisch Nodig: 1 bakje met 2 gehaktballen van De vegetarische slager 1 rode paprika, in stukken 1/2 of 1 rood pepertje, in kleine stukjes 1 ui, in ...

Bekijk recept

Salade van rode bietjes, linzen en geitenkaas

0 in 5

Bij- of voorgerecht, 6 pers. Ook lekker als lunchgerecht. Nodig: 600 gr gekookte rode bietjes, vers of uit een pot 600 gr gekookte linzen, gedroogd of uit blik 125 gr zachte ...

Bekijk recept

Couscous met gemengde groente en witte kaas

0 in 5

Hoofdgerecht, 2-3 pers., vegetarisch Nodig: 200 gr couscous of bulgur 600 gr roerbakgroente, bijv. wortel. spinazie, ui, aubergine, courgette, in stukjes 1 potje blokjes witte kaas, op olie 1-2 teentjes ...

Bekijk recept

Flammkuchen/ Tarte Flambée

0 in 5

Pizza uit de Elzas, als lunch- of hoofdgerecht, vegetarisch. Ook lekker bij de borrel. Nodig: 300 gr tarwebloem 1 zakje gist 200 ml lauw water 1 theelepel zout 1 bakje vegetarische spekjes ...

Bekijk recept

Gevuld Turks brood

0 in 5

Hoofdgerecht voor 2-3 pers., of lunchgerecht voor 4 pers., vegetarisch Nodig: 1 Turks brood 500 gr zuurkool 1 bakje vegetarische spekjes (De Vegetarische Slager) 1-2 tomaten, in plakjes 1 bolletje ...

Bekijk recept

Vega-kipsate

0 in 5

Hoofdgerecht, voor 3-4 pers., vegetarisch Nodig: 1 bakje kipstuckjes (De vegetarische slager) 400 gr sperziebonen 1 bakje (kastanje)champignons, in plakjes 2 uien, in stukjes 2 flinke eetlepels pindakaas 3 eetlepels ...

Bekijk recept

Japanse noedels met spinazie en (visvrije) tonijn

0 in 5

Hoofdgerecht voor 2 pers., ook lekker koud als lunchsalade 180 gr noedels, bijv. Hakubaku biologische authentieke Japanse noedels, verkrijgbaar bij Marqt 150-200 gr verse spinazie, gewassen 1 blikje tonijn, op olie, ...

Bekijk recept

Paddenstoelensoep

0 in 5

Voorgerecht, 4 pers., vegetarisch. Een krachtige herfstsoep. Nodig: 400 gr gemengde (herfst)paddenstoelen, schoongeborsteld en in plakjes 1 kleine ui, in stukjes 2 groentebouillontabletten 4 eetlepels bloem 3 eetlepels madeira 2 ...

Bekijk recept