Vega-kipsate
Hoofdgerecht, voor 3-4 pers., vegetarisch Nodig: 1 bakje kipstuckjes (De vegetarische slager) 400 gr sperziebonen 1 bakje (kastanje)champignons, in plakjes 2 uien, in stukjes 2 flinke eetlepels pindakaas 3 eetlepels ...
Hoofdgerecht, voor 3-4 pers., vegetarisch Nodig: 1 bakje kipstuckjes (De vegetarische slager) 400 gr sperziebonen 1 bakje (kastanje)champignons, in plakjes 2 uien, in stukjes 2 flinke eetlepels pindakaas 3 eetlepels ...
Voorgerecht, 4 pers., vegetarisch. Een krachtige herfstsoep. Nodig: 400 gr gemengde (herfst)paddenstoelen, schoongeborsteld en in plakjes 1 kleine ui, in stukjes 2 groentebouillontabletten 4 eetlepels bloem 3 eetlepels madeira 2 ...
Hoofdgerecht, vegetarisch, 3-4 pers. Nodig: 5 plakjes deeg voor hartige taart (of bladerdeeg of zelfgemaakt deeg) 300-400 gr pompoenblokjes 200-300 gr roerbakgroente, in stukjes, bijv. ui, paprika, broccoli naar wens ...
Suikervrij. Nodig: 100 gr gemalen kokos 100 gr banaan 1 ei (groot formaat) scheutje citroensap Prak de banaan fijn en roer het ei er goed door. Roer daarna de kokos ...
Nodig, voor 4 stuks: 4 plakjes bladerdeeg, ontdooid 200 gr (seizoens)fruit, in stukjes 2 eetlepels bloem eventueel wat suiker 1 ei Leg het bladerdeeg op een bakplaat en vouw de ...
Lunch- of hoofdgerecht, vegetarisch, 2 pers.: 2 stuks (biologisch) naanbrood 100 ml (zelfgemaakte) tomatensaus restje roerbakgroente (bijv. ui, courgette, paprika, champignons), fijngesneden 1 bolletje mozzarella eventueel wat stukjes ananas peper, ...
Bijgerecht voor 4 pers., vegetarisch Nodig: 1 knolselderij, geschild 2 grote appels, in plakjes 2 grote uien, in stukjes 100 gr geitenkaas 200 ml slagroom peper, zout, gedroogde taliaanse groene ...
Hoofdgerecht, vegetarisch, 2 pers., klaar in 10 minuten Nodig: 250 gr ravioli, koelvers 1-2 eetlepels (zelfgemaakte) pesto 1 courgette geraspte kaas en/of mozzarella zout, olijfolie, gedroogde Italiaanse groene kruiden of ...