tussen de 20 en 40 minuten

Gevuld Turks brood

0 in 5

Hoofdgerecht voor 2-3 pers., of lunchgerecht voor 4 pers., vegetarisch Nodig: 1 Turks brood 500 gr zuurkool 1 bakje vegetarische spekjes (De Vegetarische Slager) 1-2 tomaten, in plakjes 1 bolletje ...

Bekijk recept

Speculaaskoekjes

0 in 5

Nodig: 200 gr bloem 100 gr donkere basterdsuiker 125 gr zachte (room)boter snufje zout scheutje citroensap 1/2 zakje bakpoeder 1,5 eetlepel speculaaskruiden 1-2 eetlepels water wat amandelschaafsel Meng alle ingrediënten ...

Bekijk recept

Vega-kipsate

0 in 5

Hoofdgerecht, voor 3-4 pers., vegetarisch Nodig: 1 bakje kipstuckjes (De vegetarische slager) 400 gr sperziebonen 1 bakje (kastanje)champignons, in plakjes 2 uien, in stukjes 2 flinke eetlepels pindakaas 3 eetlepels ...

Bekijk recept

Paddenstoelensoep

0 in 5

Voorgerecht, 4 pers., vegetarisch. Een krachtige herfstsoep. Nodig: 400 gr gemengde (herfst)paddenstoelen, schoongeborsteld en in plakjes 1 kleine ui, in stukjes 2 groentebouillontabletten 4 eetlepels bloem 3 eetlepels madeira 2 ...

Bekijk recept

Herfstquiche met pompoen

0 in 5

Hoofdgerecht, vegetarisch, 3-4 pers. Nodig: 5 plakjes deeg voor hartige taart (of bladerdeeg of zelfgemaakt deeg) 300-400 gr pompoenblokjes 200-300 gr roerbakgroente,  in stukjes, bijv. ui, paprika, broccoli naar wens ...

Bekijk recept

Kokos-bananenkoekjes

0 in 5

Suikervrij. Nodig: 100 gr gemalen kokos 100 gr banaan 1 ei (groot formaat) scheutje citroensap Prak de banaan fijn en roer het ei er goed door. Roer daarna de kokos ...

Bekijk recept

Vruchtentaartjes

0 in 5

Nodig, voor 4 stuks: 4 plakjes bladerdeeg, ontdooid 200 gr (seizoens)fruit, in stukjes 2 eetlepels bloem eventueel wat suiker 1 ei Leg het bladerdeeg op een bakplaat en vouw de ...

Bekijk recept

Naanbrood pizza

0 in 5

Lunch- of hoofdgerecht, vegetarisch, 2 pers.: 2 stuks (biologisch) naanbrood 100 ml (zelfgemaakte) tomatensaus restje roerbakgroente (bijv. ui, courgette, paprika, champignons), fijngesneden 1 bolletje mozzarella eventueel wat stukjes ananas peper, ...

Bekijk recept

Knolselderij met appel uit de oven

0 in 5

Bijgerecht voor 4 pers., vegetarisch Nodig: 1 knolselderij, geschild 2 grote appels, in plakjes 2 grote uien, in stukjes 100 gr geitenkaas 200 ml slagroom peper, zout, gedroogde taliaanse groene ...

Bekijk recept

Ravioli met gegratineerde courgette

0 in 5

Hoofdgerecht, vegetarisch, 2 pers., klaar in 10 minuten Nodig: 250 gr ravioli, koelvers 1-2 eetlepels (zelfgemaakte) pesto 1 courgette geraspte kaas en/of mozzarella zout, olijfolie, gedroogde Italiaanse groene kruiden of ...

Bekijk recept