Aardappelkoekjes met zalm en crème fraiche
Voorgerecht voor 4-6 pers. of hoofdgerecht voor 2-3 pers. Nodig: 500 gr aardappels, vastkokend, geschild 1 grote ui 200 gr gerookte zalm (Gravad Lax) 1 bakje verse bieslook 125 gr ...
Voorgerecht voor 4-6 pers. of hoofdgerecht voor 2-3 pers. Nodig: 500 gr aardappels, vastkokend, geschild 1 grote ui 200 gr gerookte zalm (Gravad Lax) 1 bakje verse bieslook 125 gr ...
Voor bij een buffet (kan zowel warm als koud geserveerd worden) Nodig: 5 plakjes bladerdeeg, ontdooid 250 gr zalm, graatvrij, in stukjes 1 courgette, in stukjes 250 gr verse spinazie ...
Hoofdgerecht, vegetarisch, 4 pers. Nodig: 500 gr spinazie, gewassen 1 kg aardappels, geschild en in stukken 1 grote ui, in kleine stukjes 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 4 eieren, ongekookt 100 ...
Hoofdgerecht, vegetarisch, 4 pers. Nodig: 500 gr (biologische) rode bietjes 1 ui, in stukjes 5 plakjes bladerdeeg 125 ml crème fraiche 4 eieren 1 eetlepel honing 125 gr zachte geitenkaas ...
Voor- of hoofdgerecht, 4 pers., veganistisch Nodig: 1 kg tomaten, in stukjes 1 halve winterwortel, in stukjes 1 bakje vegetarische spekjes (soja) van www.devegetarischeslager.nl 1 ui, in stukjes 1 klein ...
Voorgerecht, 4 pers., vegetarisch Nodig; 2 grote rode bieten 100 gr zachte geitenkaas (of witte kaas) 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel witte wijnazijn 1 dessertlepel honing 1 dessertlepel mosterd wat ...
Hoofdgerecht, vegetarisch, 4 pers. Nodig: ca 1 kg aardappels, geschild en in plakjes gesneden 1 courgette (ca 400-500 gr), in plakjes gesneden 2 tomaten, in plakjes 1-2 uien, in ringen 2 teentjes ...
Voor bij de borrel, vegetarisch Nodig: 1 zak Nacho-Cheese tortillachips 1 halve rode paprika, in kleine stukjes 1 kleine ui, in kleine stukjes 50-100 gram geraspte kaas eventueel wat groene ...