Tapenade van erwtjes en geitenkaas
Voor op stokbrood of op een toastje, ook lekker als amuse, vegetarisch Nodig: 400 gr erwtjes (bijv. biologische tuinerwten, diepvries AH) 125 gr zachte geitenkaas 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 ...
Voor op stokbrood of op een toastje, ook lekker als amuse, vegetarisch Nodig: 400 gr erwtjes (bijv. biologische tuinerwten, diepvries AH) 125 gr zachte geitenkaas 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 ...
Hoofdgerecht, 2-3 pers. Nodig: 200 gr groene aspergetips 200 gr gerookte zalm bakje roomkaas of zachte geitenkaas (met eventueel wat groene kruiden) 1 zak Aviko aardappelblokjes of aardappelkroketjes wat olie ...
Voor- of tussengerecht, vegetarisch Nodig: 1 kleine bloemkool (ongeveer 500 gr) 1 broccoli (ongeveer 500 gr) 1-3 teentjes knoflook, fijngesneden 3 groentebouillontabletten 100 gr smeerkaas, bijv Eru Balans 15+ eventueel ...
Hoofdgerecht, vegetarisch, 2-3 pers. Nodig: 200-250 gr risotto 300 gr wilde spinazie 50 gr pijnboompitten 100-150 gr feta, in stukjes 1 ui, in stukjes 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 groentebouillontablet scheutje ...
Stamppot met ijsbergsla en vega-shoarma, hoofdgerecht voor 3-4 pers.: Nodig: 1 kg aardappels 1 krop ijsbergsla 2 x 160 gr vegetarische shoarma, www.devegetarischeslager.nl 2 uien, in kleine stukjes 1 rode ...
Vegetarisch, voor- of hoofdgerecht of als amuse, 4 pers. Nodig: 16-20 grote pastaschelpen, o.a. te koop bij Oil & Vinegar (als amuse 1 schelp per persoon) 1 kleine ui, in ...
Hoofdgerecht, 4 pers. Nodig: 400 gr kabeljauw 100 gr (zilvervlies)rijst 1 klein blikje erwtjes 300-400 gr roerbakgroente (fijngesneden), bijv. wortel, ui, bleekselderij 4 eetlepels ketjap 4 eetlepels gemalen kokos 100 ...
Hoofdgerecht, veganistisch, 4 pers. Nodig: 300 gr pasta 100 gr zeekraal 2 avocado’s, geschild en in stukjes 450 gr erwten 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 eetlepel citroen 4 eetlepels olijfolie ...